Døren bag mig smække, og jeg følte mig dum

Jeg var så uheldig at låse mig ude af mit lager til min virksomhed en sen aften. Døren smækkede og mit nøglebundt lå inde på lageret.

At låse sig ude, om det er til hjemmet, på kontoret eller hvilket som helst andet sted, er komplet frustrerende, og jeg var bestemt ikke stolt af mig selv.

Det var en af de arbejdsdage, hvor man efter en lang dag og aften, bare gerne ville hjem og slappe af, og at stå på den forkerte side af en låst dør en sen efterårsaften, var bestemt ikke ønsketænkning.

Min virksomhed har kontor og lager to forskellige steder, og vores lagerbygning ligger forholdsvis afsides. Jeg frygtede derfor, at få fat på en låsesmed en sen aften, midt i ingenmandsland var en umulig opgave.

Jeg har flere gange låst mig ude af min lejlighed, og jeg føler mig lige dum hver gang. Jeg har brugt flere forskellige låsesmede, og det generelle problem for mig er ventetiden.

 

Redningsmanden fra Danlåse

Jeg havde fået anbefalet Danlåse af en kammerat, som havde brugt dem tidligere. Han havde været så uheldig at smække døren bag sig, i mens han havde gang i madlavningen! Man kan mildest talt sige, at der hurtigt spredte sig en panik i ham. Han ringede til Danlåse, og de kom inden for 20 min, og dermed skete der ingen større skade i hans køkken.

Jeg ringede derfor til Danlåse, med tanken om at der ville gå lang tid, før de havde mulighed for at komme mig til undsætning, da vores virksomhedslager ligger et stykke ude.

De sagde at de ville være der inden for en halv time, hvilket jeg havde lidt svært ved at tro, men ganske rigtig, så stod manden fra Danlåse hos mig under en halv time efter.

 

Hurtigt, effektivt og billigt

Manden fra Danlåse gik i gang med det samme, og de forsøger generelt at åbne alle låse uden at beskadige dem, så man dermed ikke bliver nødsaget til at købe en ny lås.

Manden fra Danlåse brugte en låsepistol og efter kort tid, havde han åbnet døren uden at beskadige låsen. Jeg slap derfor rigtig billigt, og skulle ikke til at købe en ny lås.

 

Fra jeg ringede til Danlåse, og til at jeg var inde i min lagerbygning igen, gik der under 40 min, og jeg kunne nu takke ham mange gange, ordne det sidste jeg skulle, gribe mit nøglebund, og ellers vende snuden hjemad.

Danlåse bestræber sig på, at komme inden for 30 min. og priserne starter fra 495 kroner i dagtimerne.

Nicholas Nepper