Fagre nye verden

Teknologien har bevæget sig fremad med kvantespring i de sidste hundrede år, og nu er teknologien også kommet ind i min hobbithule. Min hobbithule er mit bibliotek. Det er der, hvor jeg trækker mig tilbage og kryber ind, når jeg vil væk fra verden og have en stund for mig selv. En hule med over 10.000 bøger og der, hvor jeg stresser ned.

Når pladsen bliver trang

Men jeg har ikke plads til flere bøger i min hule, og jeg er desværre nødt til at indrømme, at jeg har kastet mig over e-bøger. Noget, som jeg ville have sværget på, jeg aldrig ville gøre for bare et par år siden, men mine børnebørn fik mig på andre tanker. De havde nemlig en tablet, som de brugte til læse godnathistorie fra, og det abonnement, som mine børn havde til deres bøger, var fantastisk.

Det var, som om de havde et lille bibliotek i deres tablet, og der var altid de nyeste titler i alle genrer. Noget som jeg havde brugt årtier på at samle sammen, havde de lige ved hånden, og det gjorde det meget let at tage læsestof med til en lang ferie og ikke gøre som jeg, der nogle gange pakkede en hel kuffert til min mand og jeg, når vi skulle på en lille sejltur.

Jeg hoppede med

Jeg tog en lang snak med forskellige firmaer, som udbyder e-bøger, og derefter så tog jeg mit valg. Jeg valgte det samme abonnement, som det mine børn bruger. Ikke fordi de brugte https://politikenbooks.dk/, men fordi der var der, jeg fik den bedste service og et abonnement, som gav mig et stort sortiment, som passer perfekt til en læsehest som min mand og jeg.

Vi har haft det abonnement i en periode nu, og det er klart det bedste, vi har gjort, for nu er vi altid klar med de sidste nye bøger, og der er aldrig problemer, når jeg skal have hjælp med teknikken, for jeg er ikke computerkyndig.

Mille Larsen