Når andre laver maden

Jeg går ikke tit ud at spise. Jeg har nemlig forventninger til, at det skal være noget, jeg ikke selv kan lave. Niveauet skal virkelig være højt for at imponere mig. Ja madsnob er jeg vel, men jeg synes heller ikke, at det er for meget at forlange. Et godt måltid, der er ud over det sædvanlige, det kan til gengæld godt få mig af sted. Jeg vil have flere retter, og jeg vil have enten øl eller vin, der står perfekt til måltidet.

Nyt og moderne

Som de fleste andre er jeg ret fascineret af det nordiske køkken. Der er urter, planter med mere i overflod, der passer perfekt til de grøntsager og det kød, der findes på vores breddegrader. Det er skønt, at der er så mange kokke, der forstår at bruge det, men der er også mange, der bare prøver. Det kræver sit at lave god mad med de ting, uden det bliver for meget af det gode.

Men ikke så langt fra hvor jeg bor, der ligger den bedste restaurant århus, der forstå det med den nordiske mad. Det er gennemført og med en perfekt øl-menu, der passer til det, de serverer. Er det der, turen går hen, så er jeg på. Jeg hr været der flere gange med samme gode resultat, så jeg ved, de ikke skuffer på nogen måde.

Altid god stemning

Det er ikke kun kokkene, der kan deres kram, det er også det øvrige personale. Altid en god velkomst, altid stor viden om alt det, der er på menuen. Jeg gider næsten ikke finde på spørgsmål, for de kan altid svare, og de ved præcis hvilke drikkevarer, der bare står perfekt til hver eneste ret. Det giver en hel oplevelse, som jeg sætter stor pris på. Det er bare et sted, der skal opleves.

Maya Dahl