3 tips til personlig pleje på teltturen

Skal du snart på telttur med vennerne, men er du i tvivl om, hvad du skal have med til din personlige pleje? Så kan du med fordel læse med her. Der er utrolig mange produkter på markedet, der kan hjælpe dig, når du er på tur i det fri. Her får du tre forskellige tips til personlige pleje, når du er på telttur.

#1 Hold dig ren

Selvom du befinder dig ude i naturen, er det vigtigt, at du vasker dig grundigt for at fjerne unødvendige bakterier. Her er der flere forskellige shampooer og sæber, der er med til at holde dig ren under din telttur. De kan typisk købes i små rejsevenlige størrelser, så du ikke behøver at være bekymret for, om der er plads til dem. De vil ofte også være pakket ind i mindre tuber, som kan holde til at være i en rygsæk. Du kan med fordel også købe renseservietter, barberingscreme eller en body wash, så du er dækket ind.

#2 Vær forberedt på ændringer i vejret

Når du skal på telttur, så kommer du formentligt til at blive udsat for meget forskelligt vejr, og det bør du dermed være forberedt på. Du kan derfor med fordel investere produkter som solcreme, og det er også selvom, det ikke umiddelbart ser ud til, at der bliver høj solskin og høje temperaturer hele turen. Er du ude i det fri hele dagen, så rammer solen typisk også hårdere på din hud, og du bør derfor ikke undervurdere solens stråler. Du kan også med fordel pakke et håndklæde til turen, så du kan tørre dig, efter du har badet, men også hvis det pludselig skulle regne, og du bliver våd. Her kan du købe flere forskellig smarte håndklæder, der heller ikke fylder for meget i din rygsæk.

#3 Husk toilettasken

Du skal også huske at pakke dine vigtige plejeprodukter, du bruger derhjemme. Du skal bare dobbelttjekke, at de kan håndtere en plads i en tætpakket rygsæk. Dette kan være din tandbørste og tandpasta, men også i høj grad forskellige plastertyper. Du kommer formentligt til at vandre end del på teltturen, og der er en risiko for, at du får vabler. Disse kan næsten være ulidelige at gå rundt med, hvis der ikke er de rigtige plejeprodukter til at behandle dem. Hos xtragrej kan du læse mere om de forskellige produkter, du bør have med i toilettasken.

Pernille Madsen