Som et armbånd

Jeg har leget med tanken om at finde et rigtig pænt ur, der kan være mere end bare et ur. Det skal være som et smykke. Jeg er mest til guld, og derfor var farven bestemt på forhånd, så det var bare alt det andet. Det skal være et mærke, der er kendt for kvalitet og design, men til en pris, hvor jeg kan være med. For ure findes alle steder og i alle kvaliteter. Mit budget var nogenlunde det, jeg ville få i pengegaver til jul. Det havde jeg allerede besluttet. Min far giver altid penge, og det gør mormor også. De er ikke så kreative, og jeg “bytter” derfor altid til noget, jeg kan bruge i rigtig mange år. Dette år skulle det så være et nyt ur.

Festina som et smykke

Jeg orker ikke forretninger i dagene efter jul. Der er sort af mennesker, så den tanke havde jeg droppet for længst. Jeg valgte at handle online i stedet, og det er hyggeligere at sidde derhjemme med varm kakao og kigge efter en gave til sig selv. Jeg faldt for et smukt ur på https://www.fangels.dk/maerker/festina.html, og prisen var helt inden for mit budget. Endda uden at jeg selv skulle spæde til. Noget, der altid glæder, for tit er det desværre nødvendigt.

Bare tilbage at vente

Der går lidt tid, så er uret hos mig. Men de par dage klarer jeg også. Alternativet er alle de andre, der er ude for at bytte og handle udsalg. Hvis det hele går som planlagt, så er det fremme inden nytår, så det kan komme i brug med det samme til den fest. Det vil også passe til den kjole, jeg skal have på, så det bliver helt gennemført, som jeg kan lide det. Jeg har også fortalt, hvad deres gavepenge går til dette år, og det er noget, de begge synes, er en rigtig god idé.

Mille Larsen