Støt regnskoven – mere end bare god samvittighed

At støtte regnskoven giver mere end bare god samvittighed, idet man udover at sikre større skovarealer mod fældning også sikrer, at dyrearter, som ikke kan leve andetsteds, fortsat har et sted at bo. Men dyrearterne er faktisk ikke det eneste, man sikrer, når man hjælper regnskoven, for helt jordnært hjælper man faktisk også sig selv.

Hjælp regnskoven og hjælp dig selv

Uden regnskoven bliver jorden en sværere sted at bo. Dette skyldes primært, at regnskoven med sin fotosyntese er det sted, hvor der bliver omdannet allermest CO2 til ilt. Og det er ikke helt ufarligt at fjerne. Uden ilt kan kroppen nemlig ikke fungere, og hvis man således ikke har de rette forhold til at sikre ilt, vil levestandarden hurtigt blive reduceret. Dermed kan man altså sige, at man også hjælper sig selv, når man støtter regnskoven på den ene eller den anden måde. 

Foruden at man indirekte faktisk også støtter sig selv, når man støtter regnskoven, er der selvfølgelig også naturlig glæde i at støtte et godt projekt, der sikrer den rå natur, vi alle inderst inde elsker. Du kan finde mange måder at støtte regnskoven på, og du kan med fordel undersøge dine muligheder. Støt regnskoven på verdensskove.dk.

Pernille Madsen