Derfor skal du have en frugtordning

Sundhedsbølgen udvikler sig fortsat for hver år, og rigtig mange danskere fokuserer i højere grad på, hvordan de kan leve sundere og få et bedre helbred. Det kan være gennem mere motion, bedre kost eller mentale værktøjer, som kan hjælpe dig på vej. Denne artikel vil kigge nærmere på, hvorfor det er en god idé at overveje en frugtordning til arbejdspladsen. 

Mange arbejdspladser har nemlig fået øjnene op for, at det er en god idé at investere i medarbejdernes sundhed. Det skyldes selvfølgelig først og fremmest, at det er vigtigt at have sunde og friske medarbejdere, som har det godt både på og udenfor arbejdspladsen. Derudover er der en lang række fordele forbundet med en frugtordning, som vi vil kigge lidt nærmere på. 

Vil du gerne have frugt leveret til din arbejdsplads, så klik her for at læse mere om mulighederne hos Frugtkompagniet. 

Det kan nemlig være en stor gevinst, hvis man gør noget godt for sine ansatte, og det kan ofte resultere i et bedre arbejdsklima. Hvis man bruger penge på frugt dagligt, vil medarbejderne føle, at der bliver gjort en indsats for dem – både for deres sundheds skyld, men også så de har lidt lækkert at glæde sig til i løbet af dagen. Frugt kan ofte gøre den lille forskel i hverdagen, og det kan give noget energi, som kan være tiltrængt, når dagene bliver lange. Der er masser af gode vitaminer at hente, og det er generelt en rigtig sund måde at få nogle små mellemmåltider, som ikke kun er kaffe. 

Derfor er det også rigtig populært at have en frugtordning, uanset om man har en stor eller mindre arbejdsplads. Ordningerne er skruet smart sammen, og der er god mulighed for selv at vælge både mængden og typen af frugt. Eksempelvis er det super smart, at man kan variere fra måned til måned, så mængden er tilpasses de aktiviteter, som arbejdspladsen har. Det kan også være, at man kører fast i det samme frugt efter et stykke tid, og så er der god mulighed for at lave nogle ændringer, så man prøver noget nyt. 

Det kan også sagtens være en rentabel forretning at have en frugtordning, fordi effektiviteten kan øges, hvis energiniveauet opretholdes. Har man ofte sløve og trætte medarbejderne, vil de ikke kunne opnå de samme resultater, som hvis de er veloplagte og fyldt med energi. Her kan frugt dagligt sagtens være med til at gøre en stor forskel.