Find det rette ur til din kæreste

Find det rette ur til din kæreste

Er det snart din kærestes fødselsdag? Eller har du bare lyst til at forkæle ham med en særlig gave, fordi han er den bedste for dig? Så kan du med fordel overveje, om ikke et nyt, lækkert ur er den rigtige gave til ham. For uret er det tilbehør, som bedst muligt udtrykker en mands (eller kvindes) personlighed – og husk derudover, at de gaver, som man giver til hinanden, altid bør købes med henblik for at forme ham eller hende, så de er perfekte for dig. Det er jo det, sagt med en smil på læben, at man gør i et sundt parforhold.

 

Men videre til det mere seriøse. For hvordan griber du jagten på det rette ur an? Det kigger vi lidt nærmere på her.

 

Hvilken personlighed har han/hun?

Som sagt, så er uret en af de typer stiltilbehør, som er stærkest i at udtrykke individuel personlighed. Der er et hav af ure på markedet, som alle har forskellige udtryk, størrelser, farver, urskiver, og så videre. Dette giver en uendelig kombination – hvor hver kombination giver forskellige udtryk. Derfor er det meget personligt baseret, hvilket ur man foretrækker mest.

 

Det betyder, at hvis du gerne vil ramme rigtig første gang, så må du lidt overveje, hvilken personlighed har han eller hun? Hvilke ure er allerede en del af samlingen – og hvor er personen på vej hen i livet? Er kæresten eksempelvis under uddannelse, og skal han snart have nyt job – så er det ur, som passer til hans erhverv, muligvis en vinder.

 

Uret til den rette anledning

Når det kommer til ure, så er der også stor forskel på, hvilke anledninger, de passer til. Nogle mennesker skærer alt over én kam, og kører med det samme ur til både hverdag og fest, i mens andre vægter anledningen højt, og vælger uret baseret herpå. Er du i tvivl om, hvilket type ur, som du skal købe til din kæreste, så overveje hvilke anledninger, du gerne vil have, at han/hun bruger det til. Er det et sommer-ur? Eller et ur til jakkesæt eller kjole? Det kan alt sammen gøre forskellen for, om du rammer rigtigt eller ej, når du køber gaven.

 

Mangler du mere inspiration og viden om, hvilke typer ure, som passer til hvilke anledninger, og har du brug for lidt mere inspiration, inden du træffer dit endelige valg, så kan du med fordel besøge blogs for designerure. Der er eksempelvis denne blog, hvor du med god chance kan finde god inspiration.