Kogt vand i køkkenet på rekordtid

Jeg er ikke den tålmodige type, og jeg kan have svært ved at vente på, at maden er klar eller endnu værre kaffen. Vandet skal i kog, og jeg synes det tager evigheder. Det same gælder, hvis det er en kop te, eller hvis jeg ikke lige har fået timet vandet til pastaen. Det er ret fjollet, og det ved jeg godt, men da jeg fandt ud af, at der er vandhaner, der kan lave kogende vand, så vidste jeg, at det var på tide at renovere i køkkenet. I hvert fald lige i området omkring håndvasken.

Hvad har andre gjort

Det at skifte et blandingsbatteri burde jeg kunne klare på egen hånd, men jeg tænkte, at jeg ville lade det logiske vinde over min utålmodighed for en gangs skyld og lade mig inspirere af, hvad andre havde gjort, og samtidig se, om jeg ikke kunne finde det billigste sted at købe dette magiske armatur. Den inspiration fandt jeg på http://vvs-bloggen.dk, hvor andre, der også havde renoveret stort og småt, beskrev deres forskellige oplevelser med at ordn det selv, men endnu vigtigere, hvordan de havde gjort det til en billig penge.

De var alle rigtig glade for completvvs.dk, hvor de havde fundet det, de skulle bruge, stort som småt, til rigtig gode priser. De mere end antydede også, at denne side havde leveringstider, der ville passe til den knap så tålmodige type som mig. Jeg måtte kigge og se, om de ikke også havde den vandhane, jeg gerne ville eje.

Hollandsk luksus

Det havde de. Et stort udvalg rent faktisk. Jeg fandt Quooker, som er et hollandsk mærke, der laver lige den slags hane, jeg havde forelsket mig i. Den model jeg fandt, var et armatur, der både fungerede som et almindeligt med koldt og varmt vand, men som havde det kogende i samme armatur. Perfekt for der ville ikke være plads til to armaturer i mit køkken.

Modellen havde samtidig børnesikring, så der var ingen fare for, at børn eller andre ville komme til a brænde sig. En detalje, der virkelig gjorde udfaldet for mig sammen med den gode pris.

Ganske som andre havde lovet, så leverede completvvs.dk på rekordtid, og så skulle jeg blot montere beholderen under vasken og selve armaturet. Det gik overraskende nemt, selvom der er lidt mere arbejde i det, end ved andre armaturer. Den første kop kaffe var helt fantastisk, kan jeg afsløre, og jeg vil helt sikkert vælge samme hjemmeside, næste gang der skal renoveres herhjemme.

Maya Dahl