Vidste du, at du kan få erstatning ved flyforsinkelse?

Det vidste jeg ikke, men i forbindelse med et forsinket fly, sidst jeg var ude at rejse, fortalte en af mine medpassagerer mig, at der var mulighed for at få en erstatning. Det var meget nemt at søge om det, for der er mange firmaer, der tilbyder den service at hjælpe dig med dette.

Det er nemt at søge om

Et par minutter vil det tage dig at søge om erstatning ved flyforsinkelse. Det kan ikke være nemmere end det, og hvis du er smart som jeg, så vælger du Skyhelp, som har det laveste salær på dette område, men skaffer de samme resultater. Der er ingen grund til, at for meget af din erstatning går til et firma, når du kan få mere til dig selv her.

Samtidig så er den service, de yder, den samme som hos de andre, så hvad du betaler for de andre steder, det ved jeg ikke. Hos Skyhelp får du svar inden for et døgn. Det er virkelig hurtigt. Først her, hvis dit krav går igennem, skal du betale, og det klarer Skyhelp for dig ved at trække deres salær fra og udbetale resten til dig.

Det er fedt, at det er så nemt. Det er let at stresse, når du er fanget i en lufthavn og måske er nervøs for, at det i den anden ende ikke kan nås. Så er et nemt skema og nogen, der sørger for dig, virkelig en gave sendt fra himlen.

De kan klart anbefales

Jeg håber aldrig, jeg kommer til at stå i den situation igen, men det er aldrig til at vide, hvad der sker. Skulle jeg være uheldig en gang til, så ved jeg, at det kun er Skyhelp, der får lov til at klare min sag for mig.

De gjorde det så godt denne gang, at de er mit eneste valg.

Renee Mikkelsen