Alt det, du går glip af

Jeg havde været på den ultimative tur. Fodboldrejse til England. Bare det at stå på stadion sammen med så mange andre tusinde fans, at synge med på sangene live og ikke bare foran skærmen derhjemme, det var en helt igennem mageløs oplevelse. Ud og hjem samme dag, men det sidste var ikke uden forhindringer, her i form af en forsinkelse.

Lufthavnen dæmpede stemningen

Mit hold havde vundet med hele 3-1. Alletiders festdag for en tilrejsende dansker, der sammen med tre venner havde planlagt denne tur i flere måneder. Vi skulle hjem igen samme dag, for hverdagen truer hjemme med arbejde og studier for os alle sammen, så der var ikke tid til ferie eller andet. Kun en tur gennem shoppen i klubben, for der skal det ægte merchandise med, når man er der.

Stemningen i lufthavnen blev dog hurtigt flad, for du kan alligevel kun snakke en smule om en fodboldkamp. Desværre. Men heldigvis fandt en af drengene et link til et fantastisk firma, der kunne hjælpe os med at få en erstatning ved flyforsinkelse. Noget, jeg slet ikke vidste, var en mulighed. Vi valgte selvfølgelig alle fire at søge – det siger jo nærmest sig selv.

Fire med meget rosende ord

Vi fik alle fire den samme meget positive oplevelse med dette firma. Vi fik svar tidligt om morgenen dagen efter om, at vi alle var berettiget til en erstatning i forbindelse med det forsinkede fly. Der gik heller ikke mange dage, før vi fik erstatningen sat ind på vores kontoer. Firmaets gebyr var mere end rimeligt, og der var rigeligt til en opsparing til den næste fodboldrejse.

Til trods for det med flyet så har vi bestemt fået blod på tanden, og skulle flyet blive forsinket igen, så ved vi alle fire, hvad vi skal gøre i lige den situation.

Pernille Madsen