Professionel hjælp i en fart

Vi kom hjem fra skiferie, og så stod vi der uden varme, og selvom det havde været en kold fornøjelse med minus 10 i Sverige, så var der i det mindste varmt inde i husene. Nu var det med at finde ud af, hvorfor der ikke var varmt, og så finde en blikkenslager, som kunne få det ordnet hurtigst muligt. Det er så lettere sagt end gjort, de fleste har ikke tid, tager ikke telefonen eller ringer ikke tilbage på de beskeder, som du ligger på deres voicemail.

Vi fandt et godt firma

Vores nabo gav os en hjemmeside, som han normalt ville bruge, og da vi fik fat i dem, så var vores lykke gjort. De havde rygende travlt , men de kunne ikke lade det sidde overhørigt, at der stod en familie uden varme i huset, så under en time senere, så stod der en blikkenslager og kiggede på vores fjernvarmeanlæg, sikke dog en service. Det hele viste sig at være noget så enkelt som en pumpe, som ikke virkede længere, men for mig som lægmand, kunne det have været hvad som helst. Den blev hurtigt skiftet, og det kostede os med materialer og arbejdsløn, udrykning og aftentillæg ikke specielt meget i forhold til, hvad jeg havde forventet.

De er dygtige

Jeg kan kun anbefale at bruge dette firma, for de er bestemt dygtige, at de samtidig kommer med det samme, er kompetente og venlige samt holder en god pris alt taget i betragtning, så er der ikke noget, som jeg ville klage over, og jeg ved godt, hvem som fremover skal føre service på vores anlæg, og hvem som også skal udføre de andre opgaver, som der nu er, når man har eget hus.

Alt i alt en oplevelse, som kun på grund en dygtig blikkenslager endte med en lykkelig slutning, som du ellers kun høre om i eventyrerne.

Renee Mikkelsen