Desværre er det nødvendigt

Vi har nu flere gange haft folk, som har begået hærværk i vores lokale fodboldklub, og det er nu nødvendigt, at vi får sat kameraer op, så vi kan finde dem, som igen og igen har ødelægt mål og stjålet net med mere fra banerne og desværre også en enkelt gang sat ild til nogle containere med affald og skubbet dem op af klubhuset. Vi er mange, som bruger anlægget hver dag, og vi vil gerne have, at det her stopper med det samme.

Muligheder online

Vi har et meget lille budget, så det har været en stor kamp at finde et sted, hvor vi har kunnet få videoovervågning til en god pris, for mange af dem, vi har snakket med, har sagtens kunne sælge os nogle kameraåer, men det har været til en pris, som er langt over det, som vi har i budgettet.

Det var først, da jeg snakkede med en af pædagogerne i min knægts børnehave, at der kom skred i sagerne. Hun havde lige sammen med sin mand købt kameraer til deres ejendom i Sverige, og de havde fået en rigtig god pris på alt det, de skulle bruge til videoovervågning.

Fantastisk hjemmeside

Jeg skyndte mig ind på hjemmesiden og ganske rigtigt, de havde alt det, vi skulle bruge og lidt til, og til priser, hvor vi kunne være med.

Jeg placerede en ordre og var glad for, at det ikke var en større udskrivning. Vi var dog noget overrasket, da vores køb kom frem. Kameraerne var i en fremragende kvalitet, og de var både gode at bruge og lette at montere. Vi klager bestemt ikke over det, men det er da sjældent, du får så god en service, så hurtig en levering og det hele til en pris, som er langt mindre end det, som vi skulle betale, hvis vi havde valgt at handle hos nogle af de andre udbydere.