Sort te er oxiderede teblade

Ægte sort te er de oxiderede blade fra teplanten. Det er det, de grønne blade kan blive til, og det er også det, der giver den fantastiske og meget karakteristiske smag og farve. Det gør smagen mere kraftig, og det øger faktisk også mængden af koffein, så den er desværre ikke den bedste at drikke om aftenen, selvom jeg gerne ville drikke den der også.

Varm og duftende

Det gode ved en lækker sort te, som den slags du finder i en rigtig tehandel, er, at den smager godt, som den er, men mindst lige så godt med mælk, sukker eller honning i. Det at tilsætte noget til teen skal nemlig alene være en smagssag, som det også bør være med kaffe. Er kvaliteten god, så smager teen i sig selv derefter, og eventuel tilsætning bidrager kun til den gode smag.

Derfor kan det bedst svare sig at købe god te. Den kvalitet, der findes i en tehandel, når det kommer til sort te, kan ikke matches. Jeg har efterhånden prøvet te mange steder fra, men der er intet sted, hvor jeg får så lækker te som her. Så nu handler jeg alene min te online.

Der er også noget hyggeligt i at sidde og kigge på de mange muligheder, og herinde er der ikke kun en god beskrivelse af selve teen, hvor den kommer fra, og hvilken smag den har, men også et billede af, hvordan den ser ud.

Der er hurtig levering

Ved hver eneste bestilling får jeg min te på rekordtid. Kvaliteten er altid den samme, nemlig høj. Jeg er begyndt at lægge det til grund som noget faktuelt, når jeg køber te, for jeg er aldrig blevet skuffet.

Du skulle tage at prøve det, jeg er nemlig sikker på, du aldrig vil se på te på samme måde igen.

Mille Larsen