Bliv klar til dit nye studie over sommeren med e-bøger

Omsider blev spændingen forløst – jeg var kommet ind på psykologi i København via kvote 1, og det betød bobler, kage og fejring. Jeg kunne næsten ikke få armene ned, men inden jeg skulle i gang med pensum og forelæsninger, ventede der alligevel en lille uges ferie i Sydfrankrig, hvor vi havde booket de lækreste hotelværelser med udsigt til pool og hav. Fyldt med gåpåmod og energi havde jeg dog besluttet at bruge tiden foran poolen på at forberede mig på mit nye studie ved at læse relevante e-bøger omkring psykologi og menneskets hjerne. 

Velforberedt og mod på mere

Jeg har altid haft en stor interesse for menneskets sind og tanker, og hvorfor vi gør og tænker, som vi nu engang gør. Det var derfor naturligt for mig at søge ind på psykologi – det er det, jeg brænder for, og det, jeg gerne vil arbejde med resten af mit liv. Jeg har tidligere læst massevis af tung faglitteratur om alle grene af psykologien, og selvom mine venner ikke holder sig tilbage fra at kalde mig en nørd, kværner jeg nemt et par hundrede sider hver eneste dag, når jeg bare ligger foran poolen.

Med min ferielæsning regner jeg med at være godt klædt på til det nye år, de nye udfordringer og drømmestudiet, så jeg ikke er håbløst bagud i forhold til de andre, når skoleklokkerne engang ringer ind igen. Det regner jeg selvfølgelig heller ikke med, at jeg ville være uanset hvad, men “better safe than sorry”, som man siger. Hvis du er ligesom mig og gerne vil have de bedste forudsætninger på dit nye studie, findes der en masse e-bøger på Politiken Books inden for et væld af forskellige genrer. Elsker du blot at læse og fordrive tiden med en god krimi, kan du også vælte dig i skønlitteratur, og det skal da ikke være nogen hemmelighed, at der også har sneget sig en enkelt eller to af disse med på ferien i år.