Pift arbejdsdagen op

Arbejdspladsen er for mange deres andet hjem. Dette giver god mening, eftersom man hver dag bruger rigtig mange timer her. Derfor er det også vigtigt, at der er en god stemning og et godt arbejdsmiljø. Der er mange måder, hvorpå man kan skabe dette, og en af måderne er ved at sørge for et godt fællesskab. Alt efter hvilken type arbejdsplads, der er tale om, kan det både være svært og nemt at skabe dette sammenhold. En af de bedste måder at skabe det på er ved at sørge for at lade de ansatte samles i pauserne over et æble eller lignende. Her på min arbejdsplads var det lige præcis, hvad vi besluttede os for at gøre med lidt hjælp fra Frugtcompagniet.

Små pauser giver glæde

Arbejdsdagen kan hurtigt blive lang, og derfor er det rart, at man af og til kan holde en lille pause, og i disse pauser er det fedt, at der er lidt lækkert til ganen. Vi valgte at begynde at få leveret frugt fra Frugtcompagniet, så der var lidt godt og sundt i pauserne. Det har bestemt ikke været nogen dårlig beslutning, da det er med til at samle folk i de små pauser. På den måde er det blevet muligt, at man lige kan tage en lille sludder med nogle af de ansatte, mens man nyder lidt frugt, inden arbejdet igen kalder.

Mere energi og mindre sult

Med den nye frugtordning er der heller ingen på arbejdspladsen, der går og bliver sultne før frokostpausen. Et stykke frugt eller to kan nemlig være med til at tage den værste sult, samtidig med at den bidrager til at give lidt ekstra energi.

Frugtcompagniet sørger for levering af frugt til arbejdspladsen uden problemer. Vi valgte selv, hvilke frugter vi ville have leveret, hvilke dage vi ville have leveret og hvornår på dagen. Frugten er altid frisk, og de lever altid op til de aftaler, der er blevet lavet mellem os og dem.

Maya Dahl