Min læse-tablet

E-bøger er simpelthen det smarteste, der findes. Det er fri adgang til alle de bøger, du overhovedet kan drømme om. Det er mit uendelige bibliotek, og jeg føler mig rig, når jeg har mange bøger. Ordet er frit, og det er spændende at opleve de historier, der gemmer sig hos forfattere fra hele verden. Jeg er rigtig meget til historier fra verden. Det er andre kulturer og mennesker, og med en bog kan jeg på ingen tid komme verden rundt.

Det er en kindle

Jeg er ikke helt glad for at læse på min telefon, så jeg var ikke i tvivl om, at jeg da skulle have en kindle. Den ligger godt i hånden, og den kan justeres efter behov. Store bogstaver og meget lys eller det modsatte, og så kan du bruge en kindle alle steder. Det er en genial opfindelse, og ikke kun kan jeg lide den, der er også nærmest alle bøger i hele verden til rådighed et sted.

Den fylder ikke og spiser ikke brød, så jeg har et enormt bibliotek, men det fylder ikke. Jeg har ikke længere brug for et rum til bøger, jeg har brug for en god stol og min sofa. Så ligger hele verden for mine fødder fra alle dem, der har ordene i deres magt.

Kulturelle oplevelser

Det må gerne være nutidigt, og det må gerne være historisk, men det skal være hele verden. Det er alt fra Island til Kina, der optager mig, og der er mange, der fortæller gode historier om deres egne lande. Om deres egne familier og oplevelser eller om historier, der kunne være sket. Det eneste, der skal være på plads, er der, jeg køber mine bøger. Der er nemlig kun et sted, der virker for mig.

De har det rette og meget store udvalg, de har gode priser, og det er så nemt at finde læsestof.

Mads Laursen