Skab den hyggelige dagligstue

Stuen er et af de allermest centrale rum i hjemmet. Det er ofte her, at man tilbringer sin tid efter en lang arbejdsdag, sammen med familien eller hvis man har gæster. Derfor er det en utrolig god ide, at man vælger at fokusere på dette rum, når det kommer til indretningen. Det er blevet utrolig populært at have en hyggelig dagligstue, eftersom det blandt andet er med til at skabe en skøn og behagelig stemning i rummet, men hvordan skaber man egentligt sådan en? Du finder her et par tips og trick til, hvordan du sørger for, at der er masser af hygge i din dagligstue.

Husk puder, tæpper med mere

Det er ofte de små ting, der er med til at skabe den helt rigtige stemning. Når du skal indrette en hyggelig dagligstue, skal du sørge for, at der er masser af puder i sofaen, et lækkert tæppe på gulvet og ikke mindst gardiner. Gardiner kan virkelig skabe en hyggelig stemning, fordi de give dig muligheden for at lukke af for omverden.

Der er et utal af muligheder, når det kommer til småting i indretningen, der kan være med til at skabe den hyggelige stemning. Det er bare med at finde det, der fungerer for dig.

Glem ikke de basale ting

Selvom du skal fokusere på, at der skal være masse småting, som er med til at skabe den hyggelige stemning, må du ikke glemme et godt grundlag i form af de basale ting i rummet. Med det menes der sådan noget som gulvet, væggene, dørene mv. Hvis du vil skabe et hyggeligt rum, skal du f.eks. ikke vælge sådan noget som flisegulv eller en orange farve på væggene. I stedet skal du vælge sådan noget som trægulv, gulvtæpper, varme farver på væggene og franske døre. Du finder et udvalg af franske døre her.

Mads Laursen