Øv, indbrud derhjemme

Jeg havde ikke troet, vi skulle komme hjem til et hus, hvor tyvene havde været forbi, men det kom jeg. Alt havde de endevendt, alt, og desværre var de forsvundet med mange af vores arvestykker og med de ting, som de let og hurtigt kunne omsætte til kontanter.

Det var ikke sjovt

Jeg tog en god snak med både politi og med mit forsikringsselskab, for både jeg og min kone og børn er meget berørte over det hele, og det er en ubehagelig fornemmelse, at der har været nogen inde og rode i alle ens ting.

Vi vidste, vi skulle have nogle nye låse, som ville give os en god tyverisikring, og det var, hvad vi gik på jagt efter. Vi snakkede med naboer og venner, og en af dem anbefalede mig at søge efter det firma, som lige havde leveret alle de nye låse til hans arbejde. De havde leveret hurtigt og til en pris langt under de fleste af de låsesmede, som der var inde i byen.

Vi kiggede ind, og vi var lidt i tvivl om kvaliteten og garantien nu ville være i orden, men en hurtig snak med kundeservice fik manet al tvivl i jorden, og vi skyndte os derefter at bestille.

De leverer kvalitet til prisen

Allerede ugen efter fik vi leveret vores nye låse, og derefter skulle vi så bare sørge for dem installeret. Det gik heldigvis let og smertefrit, så nu er huset blevet lidt mere sikkert til en rigtig god og billig pris, og det heldigvis uden at gå ned på kvaliteten.

Så hvis der er andre, som også godt kunne trænge til at få udskiftet deres låse, så ved vi godt, hvem vi anbefaler. Det er sjældent, jeg har oplevet så god service, og så meget kvalitet til så god en pris, noget som alle burde kunne lære af og prøve at implementere.

Renee Mikkelsen